Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Tulcea. Un pacient este întins pe jos la Urgențe. Managerul unității a deschis o anchetă

ro

14 Oct, 2017 12:40 5982 Marime text
Scenele incredibile postate pe Facebook au fost surprinse la Spitalul Judeţean din Tulcea. Un pacient zace întins pe jos la Secţia de Urgenţe şi nimeni nu-i acordă primul ajutor. Managerul unităţii a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc acest eveniment, informează România TV.
 
Conducerea Spitalului Judeţean Tulcea a declanşat o anchetă după ce pe o reţea de socializare a apărut un filmuleţ care arată un bărbat căzut în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), iar o infirmieră şterge podeaua cu mopul pe lângă el, ignorându-l. Managerul unităţii medicale spune că pacientul respectiv are numeroase prezentări la UPU în ultimii ani, acesta fiind cunoscut ca un consumator de droguri, de etanol, iar din declaraţiile infirmierelor după acel incident filmat el se ridică şi părăseşte spitalul.

"Bărbatul respectiv are sute de prezentări la UPU în ultimii ani. Este consumator de etanol, de droguri, locuieşte la un centru pentru persoane fără adăpost. Este cunoscut de SMURD, Ambulanţă, Poliţie, a încercat să sară de pe biserică, s-a automutilat, s-a drogat, a băut şi are momente când este extrem de violent", a explicat managerul unităţii medicale.

Sursă foto: Captură Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii