Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalele pot închiria spaţii - 50% din bani rămân locatorului, restul merg la buget

ro

28 Apr, 2014 18:55 1519 Marime text
Spitalele pot închiria spaţii unor furnizori de servicii medicale,dar şi pentru servicii alimentare sau vânzare de ziare, iar jumătate din bani vor reveni unităţii sau autorităţii care este locator şi cealaltă jumătate va fi virată la bugetul de stat, potrivit unui proiect al Ministerului Sănătăţii.
Proiectul de hotărâre de Guvern (HG) privind unele măsuri pentru închirierea unor imobile sau părţi din acestea de către Ministerul Sănătăţii şi unităţile aflate în subordinea acestuia a fost lansată, luni, în dezbatere publică pe site-ul ministerului.
Proiectul prevede că unităţile sanitare cu paturi pot închiria spaţiile suplimentare furnizorilor de servicii medicale necesare populaţiei, altele decât cele furnizate de unitatea sanitară care deţine spaţiul de închiriat. De asemenea, spitalele pot închiria spaţii pentru organizarea unor servicii alimentare, de furnizare a presei sau alte activităţi cu respectarea tuturor normelor legale, astfel ca unitatea sanitară să-şi desfăşoare activitatea în bune condiţii, se arată în nota de fundamantare a proiectului de HG.
Sursa: Mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii