Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Spirite încinse la o terasă din Piața Ovidiu (galerie foto)

ro

25 Jun, 2016 19:28 4874 Marime text
În această după-amiază a pornit un scandal pe o terasă din Piața Ovidiu, din Constanța. Totul s-a petrecut la terasa „La Maska”, loc unde s-au certat proprietarii clădirii cu cei ai terasei.
 
Mărul discordiei a fost de fapt plata chiriei, potrivit unor surse se pare că cel care deține terasa ar fi întârziat cu banii. Patronul clădirii ar fi sudat ușa din spate a clădirii și le-ar fi tăiat curentul celor de la terasă. Însă se pare că cel care deține acest pub ar fi plătit deja această chirie. Conform surselor, întârzierea plății chiriei ar fi fost chiar o consecință a faptului că proprietarul clădirii a oprit atât curentul cât și apa tersei. În acest moment terasa are curent electric de la un generator. 

Se pare că cei doi patroni ar mai fi avut certuri de acest gen, certându-se în instanță. 

La fața locului s-au deplasat și reprezentanții legii. 


UPDATE 2, ora 19.51:
 

Am încercat să luăm un punct de vedere de la reprezentanții socetății însă aceștia nu au putut fi contactați. Când vom avea o declarație oficială o vom publica. 


UPDATE 1, ora 19.43:

Potrivit Registrului Comerțului, La Maska funcţionează pe societatea Zeus Laucos SRL, înfiinţată în anul 2015, cu sediul în municipiul Constanţa, obiectul de activitate vizând domeniul „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 27 martie 2016, asociaţi în firmă sunt Laurenţiu Lungu şi Paul Bogdan Ionel. Administratorul societăţii este Laurenţiu Lungu, cu cetăţenie suedeză, care mai figurează ca asociat în Corsarul SRL (radiată). Paul Bogdan Ionel mai apare ca asociat în Ferrum Vero SRL.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii