Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Spectacolul” cuvintelor, cu Mihai Găinuşă, Marian Godină şi Şerban Huidu

ro

11 Aug, 2016 21:29 4917 Marime text
Şerban Huidu, care a accidentat mortal trei oameni în urmă cu mai mulți ani, a intrat în conflictul ce a izbucnit între poliţistul Marian Godină şi prezentatorul Mihai Găinușă.

Despre ce este vorba? Mihai Găinuşă, realizatorul TV de la Cronica Cârcotaşilor, l-a atacat prin cuvinte ironice pe Marian Godină, al cărui răspuns nu a întârziat să apară. Despre acest subiect, puteţi citi pe larg în articolul următor: Polițistul Marian Godină către Mihai Găinușă: „Ştii, Mihăiță, ce e noaptea pe străzi? E bau-bau! Sunt golani, Mihăiță!”
 

Aşadar, în acest „spectacol” al cuvintelor a intrat şi Şerban Huidu, care a postat, pe Facebook, mesajul de mai jos:
 

„Am citit cu mare părere de rău răspunsul lui Marian dat fostului coleg Găinuşă. Cum sunt băgat în discuţie aş face câteva precizări:
 
1-când se termină argumentele se aduce în discuţie cazul Huidu. Eu cred că Marian are argumente iar această abordare facilă nu e onorantă. În plus Găinuşă nu conducea cu mine maşină atunci şi a plecat din Cronică când i s-a terminat contractul. Deci "s-a lepădat" de prietenia noastră! Nu e corect pentru el să îi faci un că asta Marian!
 
2- cofirm că Marian m-a dus la spital atunci. Dar a uitat să precizeze comportamentul. Până când i-am zis: "ia pistolul şi trage-mi un glonţ în cap!" răspunsul a fost promt "dacă aş putea aşa aş face!" Evident şi-a cerut scuze. Credea că sunt băut.
 
3- Va mai spun ceva: mie îmi place Marian Godină şi am avut o discuţie cu el în urmă cu aproape 2 ani, când i-am remarcat talentul, pentru a face chiar o rubrica cu el la mult ponegrită emisiune. Nu a ieşit din cauza şefilor Poliţiei Române care nu au fost de acord cu ideea. Dar dacă se întâmplă şi era coleg cu subsemnatul?”, a scris Huidu.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii