Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia sirianului cu afaceri la Constanța, ucis şi aruncat în portbagajul unei maşini, şi-a înscenat scrisori de ameninţare

ro

10 Jan, 2016 12:16 2273 Marime text
 
Dezvăluiri despre soția sirianului ucis şi aruncat în portbagajul maşinii sale. Soţia care l-a asainat  a fost interceptată atunci când îi cerea surorii sale să îi trimită mesaje de ameninţare în închisoare, în arabă, dar să le semneze în aşa fel încât să pară că sunt din partea mafiei arabe. Femeia încerca astfel să scape de procesul în care este judecată pentru uciderea soţului ei. Scrisoarea, însă, a fost interceptată de autorităţi şi a ajuns la judecători, aminteșteromaniatv.net.

„Inculpata îi cerea surorii sale să compună un text de ameninţare, din partea mafiei arabe contra ei, să îşi cumpere mănuşi chirurgicale şi apoi să trimită plicul înapoi către ea, dar să o facă din afara Bucureştiului. Voia să arate instanţei că este supusă unei torturi psihice din partea mafiei arabe. Sora nu a fost de acord‎”, a declarat un avocat.

Mai mult, a precizat acesta, soţia sirianului ucis va fi supusă unei expertize psihiatrice. „La termenul trecut, s-a încuviinţat expertiza psihiatrică şi aflăm până la următorul termen ce au dispus psihiatrii”, a explicat avocatul.

Andreea Pătraşcu, soţia lui Haj Saleh, şi amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, acuzaţi că la sfârşitul anului 2014 l-au ucis pe sirian, acesta fiind găsit după aproape patru luni, în portbagajul unei maşini, au fost arestaţi preventiv. Cei doi şi-au recunoscut fapta şi au declarat în faţa anchetatorilor că iniţial l-au adormit pe sirian cu medicamente, după care l-au „ucis” prin acte de violenţă.

Andreea Pătraşcu şi-ar fi otrăvit soţul, după ce i-ar fi pus în mâncare o folie de Diazepam. Supradoza de Diazepam poate duce la deces prin paralizie respiratorie sau colaps cu insuficienţă renală acută.

Soţia sirianului Haj Saleh era consilier la Inspecţia Muncii. Inspectorul general de stat de la Inspecţia Muncii, Dantes Nicolae Bratu, a declarat că Andreea Maria Pătraşcu lucra la Departamentul Relaţii Internaţionale, iar ca angajat nu a creat niciodată probleme.

Arhire, fost director al unei firme de consultanţă, specializat în securitate şi sănătate în muncă, este absolvent al Facultăţii de Drept şi al Seminarului Teologic Liceal Bucureşti.

Cadavrul sirianului Haj Saleh Moustafa a fost găsit în 8 aprilie, într-o geantă aflată în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, înscrisă pe numele societăţii Perla Majestic, care era parcată pe Şoseaua Pantelimon, vizavi de Secţia 9 de Poliţie.

Bărbatul fusese dat dispărut, de amanta lui, în ianuarie, deşi nu se mai ştia nimic despre el din 14 decembrie 2014.

Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în localitatea constănţeană Năvodari, el deţinând două societăţi comerciale.

Sursa: PSNews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii