Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia lui Ilie Năstase este noul preşedinte interimar al organizaţiei de femei a UNPR Timiş

ro

05 Aug, 2015 21:52 1916 Marime text
 
Soţia fostului tenismen Ilie Năstase, Brigitte Năstase, este noul preşedinte interimar al organizaţiei de femei a UNPR Timiş. Şeful organizaţiei judeţene, Ion Răducanu, spune că l-a rugat pe preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, s-o lase "să ajute partidul". El a precizat că "Brigitte Năstase a venit în partid datorită faptului că soţul său s-a înscris în UNPR. A venit la pachet cu soţ cu tot şi, având în vedere că ea are părinţii aici şi copilul din prima căsătorie aici, ea stă aici trei-patru zile dintr-o săptămână, la Timişoara. A venit la noi, postul era liber pentru că preşedinta femeilor, Ileana Turdeşan, a ajuns funcţionar public. Ea s-a arătat interesată să vină să muncească alături de noi. La noi, la partid, e ceva de lucru tot timpul. Ieri (marţi - n.r.) am primit-o în Biroul Judeţean interimar, la anul viitor avem conferinţa de alegeri şi ea mi-a zis că vrea să lucreze la femei".
Preşedintele UNPR Timiş mai spune că Brigitte Năstase şi soţul ei aduc un plus de imagine partidului. Ilie Năstase s-a înscris în UNPR în 22 iulie şi va activa în cadrul grupului parlamentar al PSD din Senat. Ilie Năstase a fost ales senator în Colegiul uninominal 8 din Circumscripţia electorală nr.42, Bucureşti, în locul rămas vacant prin demisia lui Dan Voiculescu din Senat. Năstase a candidat din partea PC şi a câştigat alegerile parţiale din colegiu, în mai 2014.
Brigitte Năstase a mai fost căsătorită o dată, fostul soţ al acesteia, Ovidiu Torj, fiind cercetat într-un caz de trafic de persoane şi aflându-se, în prezent, în arest preventiv, la Timişoara. De altfel, Ilie Năstase şi soţia sa, Brigitte Năstase, au făcut, vineri, o vizită la sediul DIICOT Timişoara, pentru a se interesa, despre dosarul în care este cercetat pentru trafic de persoane Ovidiu Torj, fostul soţ al lui Brigitte.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii