Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorina Tuşa critică "graba PNL Constanţa pentru sondaje"

ro

10 May, 2015 13:37 2074 Marime text
 
Sorina Tușa: „Graba de a se face unele sondaje, doar de dragul de a anunța o persoană, un nume, ar dărâma speranța constănțenilor în schimbare”.
 
În urma discuțiilor purtate cu membri ai fostului PDL, Sorina Tuşa, copreședintele PNL Constanța, face următoarele precizări: “Ne aflăm cu un an înaintea alegerilor locale, iar acest scrutin este extrem de important pentru partidele aflate în opoziție. Momentul 2016 nu ar trebui ratat sau consumat înainte de a veni. Astăzi, graba de a face sondaje doar de dragul de a anunța o persoană, un nume, ar dărâma speranța constănțenilor în schimbarea sistemul putred al primarului suspendat, aflat în arest”, a declarat copreședintele PNL Constanța, Sorina Tușa.
 
În opinia liderului local, “până în momentul desemnării candidatului la Primăria Constanța, PNL Constanța are obligația de a veni cu proiecte și soluții pe termen lung, care să vizeze dezvoltarea municipiului din punct de vedere economic în următorul deceniu, acest lucru fiind prioritar. Bătălia noastră este pentru a schimba un sistem și nu de anunța un nume.  Jocul de-a candidații este în favoarea PSD-ului și tind să cred că noi dorim să facem jocul constănțenilor, nu al PSD-ului. Până să trecem la sondaje ar trebui să existe o cursă internă, să vedem dezbateri între candidați. Astfel, ideea de cursă internă pentru desemnarea candidaturii se compromite. Chiar dacă se vehiculează mai multe nume, există și colegi care nu și-au exprimat în mod public dorința de a candida şi va trebui să luăm în calcul acest aspect. Într-un posibil sondaj efectuat, ar trebui luaţi în considerare toți liderii locali atât pentru Primărie cât şi pentru Consiliul Judeţean”, a subliniat Sorina Tușa, copreședinte PNL Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii