Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorina Hortolomei Moscu, Alexandru Mazăre şi Sorana de la Asia, în juriu, mâine seară, la Miss Hostess Romania

ro

27 Aug, 2011 01:09 4146 Marime text
organizatorii_castigatoarele-.jpgUn concurs de "miss" atipic, o locatie noua si un juriu pe masura. Asta promit organizatorii celei de-a doua editii a concursului Miss Hostess Romania in Mamaia.

"Caravana nationala se opreste din nou in Constanta, unde anul trecut am avut parte de multe surprize. Folosim aceleasi ingrediente ca anul trecut: 10 concurente care vor trece de preselectie, 3 probe - proba de prezentare personala, proba de promovare de produs si proba costumului de baie, notele juriului vor fi la vedere, iar intre probe vom avea momente artistice bine integrate in concept. In acest an, vor canta Madalin Groza, cunoscut prin proiectul muzical Madheart si a lui piesa "Call me lover" si Roxana Nemes, o cantareata pe val, agreata de publicul tanar", a declarat Simona Chitac, organizator.

"Juriul este format din personalitati locale si invitati de la Bucuresti. La aceasta editie, ii vom avea alaturi pe Sorina Gina Hortolomei Moscu (director Aqua Magic), Radu Groza (impresar), Roxana Nemes, Madalin Groza, Ema Stoian (regizor), Manuel Kermany realizator MISS PLAJA), Sorana Darclee Momahad (fosta ASIA), Daniel Popa, Madalina Apostol (BELLAGIO CLUB), Mirela Dragomir, Alexandru Mazare. In ultimul moment ne-a confirmat participarea in juriu si Gabriel Hennessey, care va realiza pictorialul cu castigatoarele pentru revista Casino. Life&Business Magazine", a declarat Mihnea Popescu, organizator.

Evenimentul se va desfasura la Aqua Magic Mamaia sambata, 27 august, incepand cu ora 21, iar intrarea va fi libera.

Sursa: 7fun.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii