Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Oprescu a fost internat în spital pentru a fi operat

ro

26 Nov, 2015 13:21 1800 Marime text
Primarul suspendat, Sorin Oprescu a fost internat de urgenţă în spital pentru a fi operat. Fostul edil al Capitalei are un nodul la plămâni. El a fost internat la Spitalul "Marius Nasta", acolo unde va suferi intervenţia chirurgicală. Nu se ştie însă deocamdată când va fi efectuată operaţia.
Curtea de Apel București a admis definitiv ieri cererea primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, prin care acesta a solicitat permisiunea de a se interna șapte zile în spital, în vederea efectuării unei intervenții chirurgicale. Oprescu primise o decizie favorabilă și la Tribunalul București, însă DNA a făcut contestație, respinsă ieri de Curtea de Apel.
În ultima vreme, Oprescu s-a confruntat cu mai multe probleme medicale, el fiind internat de două ori în spital. Amintim că Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pe 7 septembrie, după care judecătorii au decis pe 29 octombrie ca el să fie plasat în arest la domiciliu. Pe durata arestului la domiciliu, Oprescu are mai multe obligații, printre care și aceea de a nu părăsi imobilul unde locuiește fără permisiunea magistraților.



sursa foto: ziuanews
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii