Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În aceste momente Sorin Frunzăverde, percheziţionat de DNA

ro

14 May, 2015 07:52 2696 Marime text
 
În aceste momente, la Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi la domiciliul preşedintelui Consiliului, Sorin Frunzăverde, au loc percheziţii ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) . Din primele informaţii ale anchetatorilor, Frunzăverde nu a fost găsit la domiciliu. Surse juridice au precizat că perchezițiile au loc în dosarul în care vicepreședintele CJ Caraș-Severin Ionesie Ghiorghioni a fost arestat preventiv, fiind acuzat de două infracțiuni de trafic de influență, dintre care una în formă continuată. Potrivit procurorilor DNA, Ionesie Gheorghioni a pretins și primit de la un om de afaceri, martor denunțător, mai multe sume de bani, reprezentând 10% din încasările primite de firma acestuia pentru contracte acordate de CJ.
DNA a remis presei un comunicat, pe care vi-l prezentăm integral:

           "Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupţie, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2014.

            În cursul zilei de 14 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 3 locații situate în județul Caraș - Severin, din care una este sediul unei instituții publice.
 
            În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
 
            Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare."

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii