Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Calcan din Ţepeş Vodă, arestat preventiv pentru tentativă de omor

ro

01 Apr, 2015 08:17 1966 Marime text
La data de 30 martie 2015, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pe timp de 24 de ore faţă de inculpatul Sorin Calcan, din satul Ţepeş Vodă, care este cercetat pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor.
 
„Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt prezumtivă, că, pe fondul unei relaţii conflictuale existente între două familii învecinate de la marginea satului Ţepeş Vodă, judeţul Constanţa, generată de neînţelegerile produse din cauza distrugerilor provocate de animalele unora la culturile agricole ale celorlalţi, în seara zilei de 29 martie 2015 a avut loc o altercaţie, degenerată într-un un schimb de lovituri între câte un reprezentant al fiecărei familii”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Întrucât unul dintre cei doi adversari şi-a anunţat familia că a fost agresat, cei doi fii ai săi, însoţiţi de prietenul lor, inculpatul Sorin Calcan, s-au deplasat cu un autoturism din centrul satului Ţepeş Vodă spre zona incidentului, situată pe un teren viran de la marginea localităţii, unde în jurul orelor 18:30, toţi trei au atacat-o pe persoana vătămată N.L.L. şi i-au provocat leziuni uşoare.
 
Când a sărit în ajutorul fratelui său agresat, persoana vătămată N.G. a fost lovită de inculpat cu o bâtă în zona capului, astfel încât a suferit leziuni grave vindecabile în circa 50 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în primejdie, prin traumatismul cranio-cerebral cu hematom epidural.
 
În urma agresiunii, persoana vătămată grav a fost transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supusă intervenţiei chirurgicale şi astfel i-a fost salvată viaţa.
 
Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa a admis propunerea procurorilor şi a emis pe numele lui Sorin calcan mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii