Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie privind stabilirea candidatului PNL pentru Primăria municipiului Constanța

ro

09 Oct, 2015 15:06 1791 Marime text
Membrii Comitetului Județean Executiv al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal (PNL) s-au întâlnit în ședință ieri, în prezența vicepreședintelui PNL Cezar Preda, pentru a discuta o serie de probleme organizatorice și pentru a stabili calendarul de acțiuni pentru perioada următoare.

Astfel, în prima decadă a lunii noiembrie se va desfășura sondajul de opinie privind stabilirea candidatului PNL pentru Primăria municipiului Constanța. În cadrul sondajului vor fi trecuți toți candidații, atât cei patru reprezentanți ai PNL Constanța care și-au depus cereri de candidatură – Robert Boroianu, Mihai Tararache, Christian Gigi Chiru și Fabian Iustin Roman - cât și cei de la alte partide, dar și nume cu notorietate vehiculate în presa constănțeană în ultima perioadă, precum cel al comandantului Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” Constanța, Vergil Chițac.

Vicepreședintele PNL Cezar Preda le-a comunicat membrilor CJEX hotărârea conducerii centrale a partidului, conform căreia în localitățile unde PNL are primari în funcție aceștia se vor afla la conducerea organizațiilor liberale fără a mai avea copreședinți și, de asemenea, vor fi candidații PNL la alegerile locale din 2016.

De asemenea, în perioada următoare, copreședinții PNL Constanța vor stabili localitățile unde se impune efectuarea unor sondaje de opinie pentru desemnarea candidaților, urmând ca, până la data de 15 noiembrie, să fie anunțați candidații pentru toate localitățile din județ. 

Sursa foto: informatiadegiurgiu.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii