Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solicitări de ultimă oră ale SSC Farul Constanţa către Adunarea Creditorilor FC Farul

ro

04 Oct, 2016 09:55 3249 Marime text
Pe pagina de Facebook a Suporter Spirit Club Farul Constanţa, echipa de fotbal înfiinţată de suporteri ai FC Farul, a fost postat astăzi, sub semnătura preşedintelui SSC Farul, un comunicat, pe care îl redăm integral în cele ce urmează:

„Subscrisa, Asociaţia Suporter Spirit Club Farul Constanţa, cu sediul în Constanţa, având în vedere dispoziţiile instanţei de judecată cu privire la situaţia clubului de fotbal CS FC Farul din dosarul nr. 6194/118/2010, prin care falimentul societăţii a rămas definitiv şi irevocabil, vă solicităm ca la prima întrunire a Adunării Creditorilor / Comitetului Creditorilor să supuneţi votului acesteia(uia) şi cedarea dreptului de folosinţă pentru siglă, culori, palmares şi numele FC (Fotbal Club) Farul Constanţa către subscrisă, cu titlu gratuit şi perpetuu.
În motivarea solicitării noastre, menţionăm următoarele:
  1. Asociaţia Suporter Spirit Club Farul Constanţa este întemeietoarea echipei de fotbal SSC Farul Constanţa, care evoluează momentan în Liga a IV-a. Considerăm că această echipă este continuatoarea de fapt şi de drept a activităţii la nivelul secţiei de fotbal a Clubului Sportiv Farul Constanţa şi de aceea aceste bunuri ale istoriei fotbalului constănţean ar trebui să-i revină. În sensul celor expuse mai sus, considerăm că sunt suficiente precedentele înregistrate în cazul echipelor U Cluj şi Petrolul Ploieşti.
  2. Proiectul SSC Farul are ca obiectiv principal redarea echipei comunităţii care a îndrăgit-o de-a lungul istoriei sale, care cuprinde nu mai puţin de 42 de prezenţe în primul eşalon al fotbalului românesc. Până în prezent, la toate meciurile disputate pe teren propriu, asistenţa a depăşit în repetate rânduri capacitatea arenei ITC, printre spectatori numărându-se inclusiv personalităţi publice, cum ar fi dl. primar Decebal Făgădău, dl. preşedinte al CJ Constanţa, dl. Horia Ţuţuianu, deci reprezentanţii aleşi ai comunităţii. Practic, suntem singura entitate cu adevărat interesată de preluarea palmaresului, siglei şi culorilor fostului club.
  3. Solicitatea noastră are ca principal fundament urgentarea procesului de obţinere a siglei, culorilor şi palmaresului, fără a mai fi necesare alte operaţiuni, cum ar fi: evaluarea palmaresului şi siglei (mărcii) FC Farul şi scoaterea acestora la licitaţie publică pentru recuperarea creanţelor. Este de notorietate situaţia palmaresului echipei FC Argeş Dacia Piteşti, care nici până în prezent nu a fost achiziţionat, suma solicitată în schimbul acestuia fiind mult prea mare, chiar şi după reducerea acesteia în mod sistematic“. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii