Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoldul serios afectat Nicuşor Constantinescu - accident rutier despre care nu a vorbit nimeni nimic

ro

13 Oct, 2014 04:31 3513 Marime text
Medicii care îl au sub supraveghere pe președintele Consiliului Județean Constanța (CJC), Nicușor Constantinescu, trebuie să decidă, zilele acestea, dacă îl vor supune unei noi intervenții chirurgicale sau dacă vor continua tratamentul cu antibiotice intraabces, scrie în ediţia on line de astăzi, cotidianul Telegraf de Constanţa.

Medicul Ștefan Cocioba spune că va discuta cu un chirurg pentru ca împreună să ia cea mai bună decizie în privința evoluției tratamentului pacientului său.

Prima dată i-a fost realizată o ecografie la spitalul Mount Sinai din New York.

Acelaşi cotidian telegraf de Constaná mai arată că „după testul ecograf, șeful CJC a intrat în laboratorul de raze X pentru ca medicul să poată observa cum arată șoldul său drept, care a fost afectat serios în urma unui accident rutier pe care șeful CJC l-a avut în urmă cu 17 ani”.

Este vorba despre un accident care, după un calcul simplu, ar fi avut loc în anul 1997 şi despre care nu se ştie nimic, ori s-a discutat puţin la vremea aceea şi doar în cercuri restrânse.

Singura poveste cu Nicuşor Constantinescu este cea de la sfârşitul lunii octombrie 2006 când acestuia i s-a făcut rău în intersecţia de la restaurantul Capitol din Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii