Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul suspectat că a accidentat mortal o femeie pe o trecere de pietoni și a rănit-o pe nepoata acesteia a fost arestat preventiv

ro

28 Nov, 2017 21:17 2336 Marime text
Un tânăr aflat la volan sub influenţa alcoolului, care a accidentat mortal o femeie şi a rănit-o grav pe nepoata acesteia, în timp ce erau angajate în traversarea unei străzi din Aiud, pe trecerea pentru pietoni, a fost marţi arestat preventiv, pentru 30 de zile, de către magistraţii Judecătoriei Aiud, informează Agerpres.ro. 
 
Conducătorul auto, în vârstă de 23 de ani, a provocat luni seara accidentul rutier. El este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.
 
Potrivit Poliţiei, tânărul nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 63 de ani şi unei minore de 11 ani, ambele din Aiud, care erau angajate în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, acroşându-le. Poliţiştii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,75 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Sursa: AGERPRES
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii