Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul decedat în accidentul de la Valu lui Traian este jandarm la Gruparea Mobilă Tomis Constanța. Astăzi era ziua unuia dintre copiii lui

ro

15 Nov, 2017 20:37 16593 Marime text
Din primele informații șoferul decedat în tragicul accident de la intrare în Valu lui Traian este jandarm la Gruparea Mobilă Tomis Constanța. 

Reprezentanții Grupării Mobile Tomis Constanța au confirmat pentru ZIUA de Constanța că victima era ofițer în cadrul GMJ Tomis Constanța, având gradul de căpitan. 

Reamintim că, un grav accident rutier a avut loc în această seară pe DN3 la intrare în localitatea Valu lui Traian.
 
Din primele informații un autoturism Peugeot 407 a intrat sub un tir, iar șoferul a decedat în urma impactului extrem de violent.
 
La fața locului a ajuns și un echipaj de la Ambulanță dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului.


UPDATE: 

Jandarmul decedat în accident, Marius Nae, era ofițer specialist pe ordine și siguranță publică la Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, avea doi copii de 4 ani și 1 an și jumătate. Acesta locuia în Valu lui Traian și era în timpul liber. 

Din primele cercetări s-a stabilit că tirul era oprit pe partea dreapta a drumului. La un moment dat șoferul a vrut să întoarcă pe linia dublă continuă. Autoturismul condus de jandarm a intrat în plin sub tir.

Potrivit reprezetnaților GMJ Tomis Constanța, din 2007 bărbatul a lucrat la un detașament mobil ca și comandant de grupă.  A fost, apoi,  ofițer specialist pe  resurse umane și de la inceputul acestui an  a devenit ofițer specialist pe ordine și siguranță publcă. 

În momentul accidentului era singur în mașină. 

Se pare că astăzi era ziua de naștere a unuia dintre copiii bărbatului. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii