Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferul care l-a dus la Arestul Central pe Neculai Onţanu, cercetat penal

ro

28 Mar, 2016 16:00 1897 Marime text
 
Șoferul, un poliţist local, care l-a dus la Arestul Central pe Neculai Onţanu, primarul sectorul 2, s-a ales cu dosar penal pentru că a intrat cu maşina în curtea instituţiei.
 
La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 4 București a fost înregistrat astăzi, un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violarea sediului profesional, prev. de art. 225 Cod penal, și neglijență în serviciu, prev. de art. 298 Cod penal, infracţiuni pentru care a fost începută urmărirea penală cu privire la faptă.
 
Cauza a fost constituită ca urmare a sesizării Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti de către Serviciul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul aceleiaşi direcţii cu privire la faptul că, la data de 25 martie 2016, în jurul orelor 14:00, profitând de neatenția agenților de poliție aflați în serviciu în Punctul de control acces,  numitul M.L.Ș. a pătruns în curtea sediului instituției, cu un autoturism în care se afla inculpatul Onțanu Neculai, față de care Curtea de Apel București a emis, la aceeaşi dată, un mandat de arestare preventivă.
 
Cercetările sunt efectuate în cauză de către Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 4 Bucureşti.



Sursa foto: news.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii