Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferul care a ucis cinci oameni la Brăila a fost arestat preventiv

ro

21 Apr, 2016 23:30 1520 Marime text
 
Marius Negoiţă, şoferul care a omorât cinci oameni pe 4 aprilie, când a intrat într-o staţie de autobuz de pe Şoseaua Râmnicu Sărat, va fi arestat preventiv.

Astăzi, Tribunalul Brăila a admis contestaţia Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus arestarea preventivă a lui Marius Negoiţă, fiind deja emis un mandat în acest sens, valabil 30 de zile.
 
Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat următoarea situaţie de fapt: în ziua de 4 aprilie 2016, în  timp  ce  conducea  autoturismul marca Renault Megane pe  şoseaua Rîmnicu Sărat din municipiul Brăila, pe fondul vitezei excesive (105 km/h), a pătruns  pe contrasens şi,  pentru a  evita  coliziunea  cu un alt autoturism care  se  deplasa regulamentar  din sens opus, a părăsit  partea carosabilă, urcând  pe platoul din dreptul staţiei de transport  în comun şi a intrat cu partea frontală într-un grup de cinci persoane. Patru dintre acestea au fost proiectate în peretele imobilului de pe traiectoria de deplasare, cauzând decesul acestora. Înainte de coliziunea autoturismului cu un stâlp de beton, a lovit tot cu partea frontală a maşinii o a cincea persoană, care se deplasa pe trotuar în acel moment.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii