Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferii care au condus pe aleile din parcul Tăbăcărie au fost găsiți și amendați

ro

07 Sep, 2016 12:53 1513 Marime text
După faptă și răsplată! Șoferii filmați, în luna august, în timp ce se plimbau cu mașinile pe aleile din parcul Tăbăcărie din Constanța, au fost identificați și amendați de către polițiștii locali.
 

Reamintim că, pe 24 august, un constănțean care se relaxa în parcul Tăbăcărie a filmat cu telefonul mobil trei autoturisme care circulau pe aleile parcului, stingerite numai de pietonii care le priveau fără să le vină să creadă.
 
Clipul a ajuns pe Internet și în presa locală, iar autoritățile s-au autosesizat și iată că, pe baza unui număr de înmatriculare, au reușit să dea de urma unuia dintre șoferii indisciplinați. Ulterior au fost găsiți și ceilalți doi.
 
Potrivit responsabililor de la Poliția Locală Constanța, indivizii au fost audiați, li s-au luat declarații scrise cu privire la incident și au fost sancționați contravențional conform prevederilor Codului Rutier. Fapta a fost încadrată la nerespectarea semnificației indicatoarelor, iar șoferii au primit 2 puncte de amendă și 2 puncte la permisul de conducere.
 
Incidentul din Tăbăcărie nu a fost izolat în luna august. Și polițiștii de la IPJ au avut de furcă un pic cu un alt șofer teribilist, care a intrat într-o seară cu mașina într-o zonă pietonală din Satul de Vacanță. Câteva zile mai târziu, bărbatul a fost amendat, însă nu s-a sfiit să blocheze circulația pe unul dintre bulevardele importante ale Constanței cu mașina sa de teren pentru că... avea nevoie să-și cumpere țigări. În cele din urmă, polițiștii l-au lăsat fără permisul de conducere. 

(foto arhivă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii