Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer înjunghiat în urma unei altercații, dispărut de la Spitalul Județean Constanța

ro

26 Sep, 2017 21:19 2281 Marime text


Un șofer în vârstă de 30 de ani din Mangalia a fost înjunghiat, în trafic, după ce s-a certat cu un alt șofer. Bărbatul înjunghiat a ajuns la Spitalul Municipal din Mangalia ulterior fiind transportat la Constanța, de unde a dispărut.

Evenimentul s-a petrecut în cursul zilei de azi, pe strada Rozelor din municipiul Mangalia. În timp ce bărbatul de 30 de ani încerca să parcheze autoturismul, un tânăr de 21 de ani, care trecea cu mașină prin zonă, i-a reproșat șoferului că nu ar avea loc să treacă pe lângă acesta. Astfel, cei doi au intrat într-un conflict spontan și tânărul l-a înjunghiat pe bărbat în spate, cu cuțitul unei unghere.

Victima s-a dus de bunăvoie la Spitalul Municipal Mangalia și ulterior a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Constanța unde ar fi fost lăsat să aștepte mai multe ore. De aici, bărbatul ar fi plecat acasă.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru loviri și alte violențe însă victima nu a vrut să depună plângere penală împotriva tânărului de 21 de ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii