Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea "Navtron" a câştigat un contract de peste un milion de lei cu Poliţia de Frontieră (document)

ro

26 May, 2015 14:06 3229 Marime text
 
Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră achiziţionează, prin licitaţie deschisă, mijloace de mobilitate navală, servicii de modernizare şi mentenanţă pentru tehnica de mobilitate navală din dotarea structurilor Poliţiei de Frontieră. Este vorba despre servicii de mentenanţă preventivă (revizii tehnice şi întreţinere) şi mentenanţă corectivă (reparare) pentru echipamentele de navigaţie, supraveghere (senzor optoelectronic şi radar de supraveghere) şi comunicaţii pentru nava maritimă de supraveghere OPV şi pentru echipamentele de navigaţie, supraveghere (senzor optoelectronic) şi comunicaţii pentru navele maritime de intervenţie proiect SHALDAG MK IV.
 
Potrivit e-licitatie.ro, autoritatea contractantă este ministerul sau orice altă autoritate naţională sau federală, inclusiv subdiviziuni regionale sau locale ale acestora. Serviciile vor fi prestate la unităţile din Constanţa, Mangalia, Sulina. Deja a fost organizată o licitaţie electronică, Inspectoratul primind două oferte. Doar una a fost admisibilă însă. Astfel, societatea Navtron SRL a câştigat licitaţia, în 22 mai, şi i-a fost atribuit contractul. Valoarea totală finală a contractului sau a contractelor va fi de 1.193.590,4 lei.
 
Potrivit Registrului Comerţului, firma Navtron are doi asociaţi persoane fizice, Eden Kessler (50%), care este şi administratorul afacerii, şi Adrian Vişan (50%). Firma, înfiinţată în 1998, are ca obiect principal „activităţi de telecomunicaţii prin reţele fără cablu (exclusiv prin satelit)”. La finele anului 2011, Navtron figura cu 23 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 7.489.996 lei. Din 2008 până în prezent, firma a avut mai multe contracte şi cu Universitatea Maritimă din Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii