Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoc în lumea maneliștilor Nicolae Guță a vrut să se sinucidă

ro

14 Sep, 2012 22:45 2992 Marime text

După despărțirea de iubita lui, Ana, manelistul Nicolae Guță a vrut să-și încheie socotelile cu viața.

Amorul de doi ani cu iubirea vieții lui, Ana, s-a sfârșit brusc, iar Nicolae Guță a simțit că nu mai vrea să mai trăiască. A vrut să-și ia viața, însă ideea că cei nouă copii ar rămâne fără tată l-a făcut să renunțe la gândul negru.

”Eu am știut pas cu pas unde se ajunge. Am vrut, dar am renunțat. De multe ori plângeam și îmi spuneam: "Fraiere, încă nu e timpul!" Nici ei nu i-a fost bine, am înțeles că s-a otrăvit, a vrut să moară, a luat pastile. Dar nu pentru mine, pentru iubirile ei. Ea s-a îndrăgostit imediat. dar nu i-a fost bine și nici nu cred că-i va fi pentru că este un om foaret dificil. Ana este o femeie extraordinată (sic) și bilibilantă (sic)”, a declarat manelistul Nicolae Guță la emisiunea ”Poveștiri adevărate”.

Suferințele pricinuite de dragostea pentru Ana i-au adus și probleme de sănătate.

”Am avut probleme. Nu am știut să fiu meschin. Am trecut printr-o perioadă de sănătate, pentru că nemâncat cu zilele, neculcat cu zilele, supărat cu zilele nu fac decât rău. Am fost în continuă tensiune, stres. Am avut probleme cu inima, dar din fericire încă e bine”, a mărturisit manelistul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii