Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soarta lui Madălin Voicu şi a lui Nicolae Păun, în mâinile Comisiei juridice

ro

15 Feb, 2016 08:54 1928 Marime text
 
Comisia juridică a Camerei Deputaţilor se reuneşte în această dimineaţă, pentru da un aviz asupra cererii DNA de reţinere şi arestare a deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun, acuzaţi de trafic de influenţă, fals în declaraţii, deturnare de fonduri şi spălare de bani. Cei doi deputaţi au fost deja, joi şi vineri, la Comisia juridică unde și-au studiat dosarele.
 
Până acum, deputatul PSD de Constanţa Mădălin Voicu și-a tot susținut nevinovăția, însă deputatul Nicolae Păun a fugit de presă, preferând să folosească uşa din spate a sălii de şedinţă pentru a evita să răspundă întrebărilor.
 
'Eu vorbesc despre o problemă a mea, personală, despre care v-am spus şi continui să cred că sunt agăţat fără niciun fel de vină. Că putem face speculaţii, că putem face suspiciuni rezonabile sau că putem avea tot felul de bănuieli, unele subiective, dacă nu chiar tendenţioase, asta este cu totul altă chestie'', a declarat social-democratul constănţean. 
 
Potrivit unor surse parlamentare, dosarele conţin interceptări ale unor înjurături şi ameninţări făcute la adresa procurorilor de către Nicolae Păun. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că PSD va vota în favoarea cererii DNA de arestarea a celor doi.


sursa foto: cotidianul.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii