Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziuanews.ro Soarele apare pe 11 decembrie după fix 33 de zile biblice anuntând dezastre

ro

09 Dec, 2014 08:46 2207 Marime text
Foarte multa lume a observat ca in aceasta perioada a fost tot timpul innourat, iar soarele nu s-a vazut de mai multe zile la rand. Tinand cont ca soarele va reaparea abia pe 11 decembrie 2014, vor fi fix 33 de zile consecutive in care a fost consemnata vreme inchisa, cu cer deosebit de noros, iar acest fenomen meteo nu a mai fost inregistrat decat acum 33 de ani, deci acelasi numar, care este si multiplu de 11, data la care reapare soarele, relatează ziuanews.ro.

Potrivit aceleiaşi surse, aceste coincidente numerologice i-au facut pe multi sa creada ca avem de a face cu un semn biblic, cu un avertisment divin cazut asupra Romaniei, mai ales ca perioada de timp de 33 de zile pe care o avem in vedere a debutat pe data de 11 noiembrie si se va sfarsi pe 11 decembrie. 11 noiembrie a fost prima zi fara soare, iar 11 decembrie va fi ultima zi fara soare. Asadar soarele a disparut in dupa amiaza zilei de 10 noiembrie si va reaparea, timid, printre nori in dupa amiaza zilei de 11 decembrie, dar va fi in deplinatatea sa (cer senin) vineri, pe 12.12, dupa 33 de zile dintre doua zile cu cer senin si cu soare deplin.

Dintre cei care cred ca este vorba despre un semn prevestitor sunt si aceia care spun ca disparitia soarelui a avut loc in seara zilei de 9 noiembrie (ultima zi cu cer senin complet), adica fix la jumatatea dintre cele doua tururi ale alegerilor prezidentiale, iar prima zi total innourata a fost cea in care a avut loc prima confruntare televizata dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, scrie ziuanews.ro.

Practic, a avut loc "o schimbare de poli celesta", ceea ce avea sa duca la victoria lui Iohannis, spun numerologii chestionati de Ziuanews: "Este o balanta intre aceste numere magistre: 11, 22, 33. In plus, daca e sa calculam ca si prima zi de descendenta a soarelui 8.11.14 da un total tot de 33. Apoi, acest fenomen n-a mai fost inregistrat de 33 de ani. Sunt foarte multe cifre implicate in acest fenomen. reaparitia soarelui dupa un nou numar magistru, 33 de zile, ne spune ca in viitor vom avea o perioada rea, de sacrificiu pentru Romania, ca o vreme rea cu ploi si furtuni, dar dupa 33 de luni vom avea o perioada buna, tara isi va reveni, cum zice romanul, va veni soarele si pe strada noastra.", ne spune Tudorel Oancea, specialist in numerologie.

"Daca ar fi sa calculam care ar fi aceste 33 de luni, putem constata ca perioada rea pe care o va traversa Romania se va incheia in perioada septembrie-octombrie 2017, o perioada destul de indelungata de violente politice si de instabilitate economico si de putere, ceea ce s-ar putea datora atat factorilor interni, dar si celor externi, cum ar fi dorintele expansioniste ale Rusiei, chestiuni legate de Moldova etc.", ne adauga Oancea.


Sursa: ziuanews.ro
Sursa foto: hailaplimbare.blogspot.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii