Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situaţie incredibilă în centrul Constanţei, marca Enel. O familie nu are energie electrică de peste 50 de ore

ro

08 Jan, 2017 10:57 4782 Marime text
Situaţie incredibilă pentru o familie din centrul Constanţei. O constănţeancă a contactat ziarul Ziua de Constanţa pentru a reclama situaţia în care se află de peste 50 de ore, din cauza uriaşei avarii ENEL care a afectat judeţul şi locuitorii municipiului. Judecătoarea Tribunalului Constanţa, Laura Opariuc – Dan, care locuieşte pe str. Răsuri, nr. 108 , în zona Casei de Cultură susţine că de vineri dimineață de la ora 6.00 nu are energie electrică în locuință. „Am făcut zeci de sesizări la Enel, am primit tot atâtea tichete de sesizare și asigurări că se lucrează și se va remedia situația. Precizez că este singurul imobil fără energie electrică din tot cartierul. Tuturor vecinilor li s-a rezolvat problema în ziua de vineri, în jurul orei 12.00, fiind o avarie colectivă, însă la mine nu s-a remediat situația, fiind o problemă la branșamentul imobilului, la stâlpul din fața casei. Mi s-a comunicat totodată că prioritate în rezolvarea avariilor o au situațiile colective, deși inițial și eu am fost în avarie colectivă. De peste 50 de ore stăm fără căldură, fără lumină, fără nicio posibilitate de informare, cu un copil mic, de 7 ani și doi părinți bătrâni și suferinzi”, susţine femeia.
 
În această dimineață, în urma unei alte sesizări, constănţeanca a fost informată că în municipiu s-au rezolvat aproape toate avariile, dispecera fiind chiar uimită că mai există încă avarii nerezolvate.
 
„Mai mult decât atât, ieri după-amiază, mi s-a spus că nu figurez cu nicio sesizare la dispecerat. Am toate sesizările înregistrate și salvate, întrucât intenționez să îi chem în judecată”, a continuat Laura Opariuc – Dan.
 
Potrivit ultimei situaţii raportate de Enel Distribuţie de la ora 10.00, în municipiul Constanța se înregistrează deranjamente individuale și colective datorate condițiilor meteo pentru remedierea cărora se intervine.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nisipeanu 08 Jan, 2017 15:07 Nici noi nu avem curent electric de vineri de dimineata,tot in Coiciu,pe strada Frunzelor ! Problema este tot de la bransamentul care se afla pe stalp !