Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Site cu anunţuri de vânzare pentru bunuri provenite de la societăţile aflate în insolvenţă

ro

18 Apr, 2013 14:28 1673 Marime text
Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR) a lansat site-ul www.licitatii-insolventa.ro, care publică anunţuri de vânzare pentru bunuri provenite de la societăţile aflate în insolvenţă, se arată într-un comunicat UNPIR remis joi AGERPRES.

Structurat pe şase categorii (Afaceri, Auto, Imobiliare, Industrial, Office, Altele), site-ul reuneşte în acest moment peste 900 de anunţuri active cu bunuri scoase la vânzare, în valoare totală de peste 800 milioane lei.

'Am pornit acest demers având în vedere întregul context în care ne aflăm: o piaţă a insolvenţei care creşte susţinut de cinci ani de zile şi în care anual se deschid cu cel puţin 10% mai multe dosare de insolvenţă decât în anul precedent, volumul mic de lichidităţi de pe piaţă, impactul spectaculos al internetului asupra mediului de afaceri', a declarat preşedintele UNPIR, Arin Octav Stănescu.

În opinia sa, membrii UNPIR au la dispoziţie, gratuit, 'un instrument care îi poate ajuta să facă faţă celei mai mari provocări profesionale actuale: aceea de a găsi cumpărători pentru bunurile pe care le gestionează sau investitori în afaceri funcţionale'.

Gândit cu precădere ca un produs B2B, site-ul se adresează atât oamenilor de afaceri şi investitorilor locali cât şi persoanelor fizice care doresc să achiziţioneze autoturisme, apartamente sau alte bunuri care provin de la societăţile din portofoliul practicienilor în insolvenţă.


Sursa AICI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii