Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sinucidere? Un an de la moartea fostului director al Direcției, Piețe, Târguri Oboare Constanța. Cum a murit? O nebuloasă

ro

28 Jul, 2016 08:09 4050 Marime text
 
Nicolae Fronescu, fost consilier judeţean PSD două mandate și fost director al Direcţiei Pieţe, Târguri şi Oboare din cadrul RAEDPP Constanţa, a decedat în ziua de 28 iulie 2015, după ce s-ar fi aruncat de la etajul zece al unui bloc din Constanţa.
 
Cazul nu a fost nici azi elucidat nimeni neaducând nimeni o informație oficială în acest sens.

În cădere, corpul s-a blocat într-un copac, de unde a fost ridicat şi transportat la morgă de o echipă de intervenţie a ISU „Dobrogea”.
Iniţial, s-a crezut că este vorba despre un accident de muncă, imobilul situat în apropierea autobazei RATC fiind în curs de execuţie. Angajaţii regiei aflaţi la faţa locului au constatat însă că nu este vorba despre un muncitor, ci despre Nicolae Fronescu, acesta fiind totodată, atunci, şi membru al Consiliului de Administraţie al RATC.
Avea 48 de ani şi locuia în apropierea clădirii unde a avut loc tragicul eveniment.
Născut în 1967, pe 20 septembrie, Nicolae Fronescu a fost coleg, la Institutul de Marină Civilă (IMC, în prezent UMC), cu Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJC, instituție de învâțământ unde au studiat şi Radu Mazăre şi Sorin Strutinsky.
De ce a murit Nicolae Fronescu? Greu de explicat. Și,repetăm, nimeni nu a spus oficial ceva de atunci. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii