Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

iPhone 6S s-a lansat oficial „Singurul lucru care s-a schimbat e totul"

ro

10 Sep, 2015 07:14 2284 Marime text
 
iPhone 6s şi iPhone 6s Plus au fost lansate oficial. Apple a lansat in fata a 7.000 de oameni noul iPhone 6s, cel mai mare iPad de pana acum si noul Apple TV.

Apple spune că nimic nu mai este la fel, comparativ cu modelul anterior. Noul material folosit este aluminiul, display-ul are un nou tip de sticlă, obţinut printr-un proces care foloseşte schimbul de ioni. Multi Touch s-a schimbat şi a devenit 3D Touch, care permite o aprofundare a conţinutului. Apăsările mai lungi şi mai puternice de pe o poză, spre exemplu, o va deschide pe ecran. Asta te ajută să nu fii nevoit să sari dintr-o aplicaţie în alta.

iPhone 6S are un nou procesor A9, cu 70% mai rapid decât A8. Grafica se îmbunătăţeşte cu 90%, ceea ce face, împreună cu 3D Touch, ca Iphone 6S să fie un telefon mult mai bun pentru gaming. Controlul este mult mai simplu, dinamic, iar procesorul A9, care dispune de M9 direct pe cip, poate reda imagini la 60 de cadre pe secundă.

Camera nouă este de 12 megapixeli, o îmbunătăţire cu 50% la nivel de pixeli. Apple promite că noul său senzor nu va dezamăgi şi nu va scădea calitatea pixelilor. Noul iPhone poate realiza filmări la rezoluţie 4K.

Camera frontală, pentru selfie, are 5 megapixeli. Foloseşte display-ul pe post de FLASH şi poate identifica cel mai bun ton de culoare, cu ajutorul senzorului. Nu ai nevoie de lumină ambientală puternică.

Dispozitivele vor fi disponibile începând cu 25 septembrie, iar ambele modele iPhone 6S şi iPhone 6S Plus au acelaşi preţ de pornire, 199 dolari, cu abonament. iPhone 6 Plus şi iPhone 6 costă numai 99 dolari.

iOS 9 va fi disponibil de pe 16 septembrie. Noi tarife iCloud sunt disponibile, reduse la jumătate din preţul practicat până acum. 50GB costă 99 cenţi pe lună, iar 200GB costă 2,99 dolari pe lună. 1TB este 9,99 dolari pe lună.

Telefoanele iPhone 6s şi 6s Plus sunt cea de-a 9-a generaţie de iPhone-uri de la lansarea acestora, în 2007, în timp ce Apple TV a primit un upgrade major de la lansarea celui mai recent model, din 2013.

Noile iPhone 6S și 6S Plus vin cu cea de-a treia generație a procesorului A9 cu o putere crescută cu 70% față de cea anterioară, Funcția 3D touch care te ajută să navighezi sau să vizualizezi un mesaj doar prin dubla atingere fără a rămâne în aplicație. Cea de-a doua generație a cititorului de amprentă este de două ori mai rapidă. Camera principală iSight are o rezoluție de 12 megapixeli cu 50% mai mulți pixeli față de camera iPhone 6, iar noile filtre dau nuanțe mult mai vii culorilor.

Noua cameră iSight cu care vin noile terminale Apple este capabilă să capteze imagini atât în format full HD, dar și 4K UHD. Camera frontală, destinată serviciului FaceTime de video calling are o rezoluție de 5 megapixeli. Cu ajutorul tehnologiei 3D Touch cei de la Apple au introdus și Live Photos prin care poți avea fotografii în mișcare și cu sunet.



Sursa text + foto: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii