Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sinead O'Connor a devenit bunică la 48 de ani

ro

19 Jul, 2015 23:02 1091 Marime text
 
Cântăreaţa Sinead O'Connor a devenit bunică pentru prima dată la vârsta de 48 de ani, vineri, după ce iubita fiului ei cel mare a născut un băieţel, informează contactmusic.com.
Cântăreaţa irlandeză a dezvăluit vineri pe pagina ei de pe reţeaua de socializare Facebook faptul că fiul ei cel mare, Jake, şi iubita acestuia, Lia, au devenit părinţii unui băieţel. Atunci când Lia a intrat în travaliu, celebra cântăreaţă a anunţat vestea pe platforma online Twitter, prin intermediul unui mesaj amuzant: "Dumnezeule, sunt doar la câteva ore distanţă de a vedea cum cel mai mare vis din viaţa mea devine realitate: acela de a deveni bunică!". Ulterior, la câteva ore după naştere, artista irlandeză a confirmat faptul că fiul ei a devenit tată.
Sinead O'Connor a anunţat sarcina iubitei fiului ei la începutul acestui an, atunci când a fost nevoită să infirme zvonurile apărute în presa britanică potrivit cărora fiica ei în vârstă de 18 ani era însărcinată. Cântăreaţa a scris pe Facebook următorul mesaj: "Nu fiica mea în vârstă de 18 ani este însărcinată! Cei care vor avea un copil sunt fiul meu Jake în vârstă de 27 de ani şi frumoasa lui iubită Lia! Întotdeauna mi-am dorit să fiu bunică. De fapt, acesta este singurul motiv pentru care am făcut copii (glumesc). Bebeluşul se va naşte în iulie".
Cântăreaţa irlandeză a fost căsătorită de patru ori şi are patru copii. Sinead O'Connor a ţinut prima pagină a presei internaţionale în 1992, atunci când a rupt un afiş cu fotografia papei Ioan Paul al II-lea, în timpul emisiunii de televiziune "Saturday Night Live". Sinead O"Connor a devenit celebră pe plan internaţional în 1990, graţie piesei "Nothing Compares 2 U", extrasă de pe albumul "I Do Not Want What I Haven"t Got".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii