Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep-Serena Williams, în semifinale, la Miami, vineri dimineaţă, de la ora 4.00

ro

02 Apr, 2015 07:17 1476 Marime text
Simona Halep a obţinut a 24-a victorie în acest an şi a 14-a consecutivă, după ce a învins-o, azi-noapte, pe Sloane Stephens, în sferturile turneului de la Miami, cu 6-1, 7-5, după o oră şi 15 minute de joc.
 
"Am jucat repede cu Stephens, am făcut cel mai bun tenis al meu, a revenit spectaculos, a schimbat tactica, am pierdut încrederea, dar mă bucur că am câştigat. Nu am nimic de pierdut cu Serena, e numărul 1 mondial, voi da totul, voi veni pe teren şi voi crede în şansa mea. A fost un meci bun la Singapore, mâine este un nou meci şi cred că pot câştiga din nou cu ea", a spus Halep imediat după încheierea meciului.
 
Simona o va întâlni în semifinale pe Serena Williams, liderul mondial WTA. Meciul este programat ultimul în sesiunea de seară la Miami, după întâlnirea din sferturile de finală ale turneului masculin, dintre Novak Djokovic şi David Ferrer. Acest meci va începe la ora locală 19.00, 2.00 la Bucureşti, iar partida Simonei va avea loc după, însă nu mai repede de ora 4.00, ora României.
 
Aseară, perechea Horia Tecău/Jean Julien Rojer a fost eliminată în sferturile de finală de pe tabloul de dublu masculin.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii