Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep – „Serena Williams e singura jucătoare de la care am avut ce învăţa“

ro

24 Aug, 2016 17:26 1308 Marime text
Simona Halep, nr. 5 WTA, a dezvăluit că Serena Wiiliams a fost un model pentru ea încă din ziua în care şi-a început cariera profesionistă.
 
Simona Halep a făcut mai multe declaraţii interesante despre Serena Williams, cea mai valoroasă candidată la ultimul titlu de Grand Slam din 2016.
 

„Serena Williams e singura jucătoare de la care am avut ce învăţa. Lucrurile pe care le admir la ea sunt motivaţia, spiritul de luptă şi agresivitatea“, a declarat Simona Halep, citată de România Tv.

 
Sportiva antrenată de Darren Cahill a oferit un alt exemplu de fair-play, complimentând-o şi pe Angelique Kerber, chiar dacă nemţoaica a eliminat-o sâmbătă în semifinale la Cincinnati, scor 3-6, 4-6:

"Serena Williams e cea mai bună din lume, dar în acelaşi timp cred că Angelique Kerber merită şi ea să fie pe locul 1, pentru că a câştigat un turneu de Grand Slam şi continuă să adune multe victorii".

 

„Pentru mine ar fi ciudat ca Serena Williams să piardă locul 1, pentru că e acolo de o veşnicie. Dar Angelique Kerber munceşte mult şi e o jucătoare puternică.  Are o şansă bună, dar vom vedea ce va fi“, a încheiat Simona Halep.

sursa foto: ziuanews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii