Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep s-a retras din turneul de la Sydney

ro

13 Jan, 2015 07:35 3456 Marime text
Veste tristă pentru fanii tenisului: Simona Halep şi-a anunţat retragerea din cadrul turneului de la Sydney. Anunţul a fost publicat în această noapte, la ora 01.15 (fusul orar al României), pe site-ul oficial al APIAInternational Sidney (cel mai puternic turneu WTA de dinainte de Australian Open), conform Cotiridanul.ro. Conform informaţiilor apărute, retragerea ar fi fost cauzată de o problemă de sănătate.

Jucătoarea de tenis din Constanţa trebuia să joace astăzi primul meci împotriva Karolinei Pliskova. Halep a fost înlocuită de Nicole Gibbs (SUA).

Conform Agerpres, Simona Halep a declarat că această problemă a apărut din timpul turneului de la Shenzhen, turneu câştigat de Halep.

''În timpul turneului de la Shenzhen am avut o problemă la stomac. Am simțit că nu pot juca. Am așteptat până în ziua meciului pentru a vedea dacă voi fi bine, dar nu pot juca. Așadar, am decis să mă retrag, pentru că e cel mai bun lucru'', a declarat Simona Halep.

''Sunt tristă pentru că nu pot juca la acest turneu. Am venit să joc și nu e bine că fac această pauză. Trebuie să îmi revin și să mă gândesc doar la tenis'', a mai spus Halep, potrivit sursei citate.

Turneul de la Sydney este dotat cu premii totale în valoare de 731.000 de USD. Capi de serie, erau, în ordine: Simona Halep (3 WTA), Petra Kvitova (4), Agnieszka Radwańska (6), Caroline Wozniacki (8), Angelique Kerber (9), Ekaterina Makarova (10), Dominika Cibulková (11) şi Flavia Pennetta (12).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • popescu 13 Jan, 2015 11:18 RUSINE!