Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep s-a calificat în optimi la Cincinnati

ro

16 Aug, 2018 22:51 2410 Marime text

Partida Simonei Halep, locul I WTA, cu Ajla Tomljanovic (Australia), locul 58 WTA, din turul al doilea al turneului de la Cincinnati, întreruptă din cazua ploii, s-a reluat joi seara, la ora 22.20, fiind amânată în repetate rânduri, din cauza ploii, conform Romaniatv.net.
Simona Halep a pus punct meciului după doar cinci minte. Şi-a adjudecat serviciul la 15 şi a încheiat cu 4-6, 6-3, 6-3, urmează meciul cu australianca Ashley Barty.

Întâlnirea Simonei Halep, locul I WTA, cu Ajla Tomljanovic (Australia), locul 58 WTA, a fost oprită, joi (miercuri la Cincinnati), la scorul de 4-6, 6-3, 4-3, din cauza ploii, după două ore şi cinci minute de la start. Jucătoarele au mers la vestiare în momentul în care servea australianca şi scorul în ghemul al optulea era 15-30. Halep revenise în decisiv de la 0-3.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • iooooooooo 17 Aug, 2018 21:58 Cat despre litoralul vostru mi-este o scarba profunda. Profitati la maximum de turisti, nu aveti nici o mentalitate de comercianti.Totul este de a jegmani oameni simpli care vin acolo sa-si incarce bateriile. E o tabula rasa pe plaja,nu exista restaurante cu oameni pregatiti, nu exista nimic.Caca Maca. Iarna sunteti faliti.
  • iooooooooo 17 Aug, 2018 21:41 Nu stiu cand o sa mai vedeti o asemenea tenismena romanca. Continuati sa fiti invidiosi.Invidia face rau la stomac si nu te lasa sa dormi noaptea.Si ce daca si-a construit casa si cafenea.Macar ea a muncit cinstit nu ca voi.Intodeauna cand esti in varful ierhariei mondiale sunt cativa cu p..a mica si paroasa sa dea flit la rezultatele ei. Cred ca in momentul cand ea are rezultate bune exista si orgasmul invidiei, o laba trista si totul erupe pe pereti. E si asta o descarcare nervoasa.Iar apoi totul se face mic mic mic ca un pestisor in acvariu.Hai Simona.