Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep „Mă simt ok, sunt pregătită şi sper să fac o treabă bună”

ro

17 Oct, 2016 21:32 1288 Marime text
Simona Halep a plecat spre Singapore, acolo unde va lua parte la turneul Campioanelor. Constănțeanca s-a declarat încrezătoare în forțele sale, declarându-se pregătită pentru a face față acestui ultim turneu important din acest an.

Halep spune că vrea să fie mai bine ca anul trecut, când nu a reușit să iasă din grupe, și speră la un parcurs asemenea celui din primul an, atunci când a ajuns până în ultimul act, fiind învinsă în finală de Serena Williams.

„Sper să fie mai bine ca anul trecut şi să fie la fel ca în primul an. Va fi foarte greu, fiecare jucătoare e la un nivel înalt. Mă simt ok, sunt pregătită şi sper să fac o treabă bună. Am avut mulţi susţinători români în primii doi ani. Sper să vină şi anul acesta şi să câştig.

Nu prea mă gândesc la retragerea Serenei. Toate jucătoarele sunt foarte bune. Dacă Serena nu e, se poate spune că am scăpat de o jucătoare foarte bună, dar fiecare meci va fi foarte greu.

Nu contează cu cine joc. Important e să evoluez bine şi să trec de grupe. Indiferent care va fi adversara, trebuie să câştig jocurile", a spus Halep, potrivit DigiSport.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii