Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, în certuri cu vecinii constănțeni. Le „fură soarele”

ro

16 Sep, 2016 09:52 5767 Marime text
Simona Halep intenţionează să construiască un bloc de trei etaje în Constanţa, însă vecinii din zonă nu sunt mulţumiţi de această decizie. Astfel, vecinii s-au plâns la primărie consilierilor că sportivă „vrea să le fure soarele”.

În acest moment, autorităţile locale sunt puse într-o situaţie extrem de dificilă, în condiţiile în care, pentru a-i aprobă proiectul Simonei, ar trebui să modifice Planul Urbanistic General (PUG) care prevede în zona respectivă doar construcţii de două etaje. Pentru a modifica reglemantarile în vigoare, primăria a invitat vecinii la o dezbatere. Evident, aceştia nu au fost de acord cu propunerea Simonei.

Construcţia Simonei este chiar între case, iar cei care locuiesc în zona se tem că imobilul le va „fura” lumina naturală. Potrivit Antena 3, la discuţii au venit mai mulţi vecini, care au solicitat aleşilor că Simona Halep să fie tratată că un cetăţean de rând şi nu ca un star al sportului mondial. Halep a solicitat inţial autorizaţie de construire pentru un bloc P+4, însă solicitarea i-a fost respinsă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Asta e stire? 16 Sep, 2016 09:55 Scrieti cate un articol de cate ori tuseste si stranuta Simona Halep