Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cine a ajutat-o! Simona Halep explică, la televiziunea americană, revenirea sa (video)

ro

03 Sep, 2015 18:44 1516 Marime text
 
Simona Halep, cap de serie numărul 2, a vorbit despre revenirea sa din ultimele săptămâni, în cadrul unui interviu pentru televiziunea americană, înainte de duelul pe care îl va disputa în runda a doua a US Open, scrie romanialibera.ro.

Halep explică la Tennis Channel, că după turneele din mijlocul verii căzuse, însă că pe hard-ul american a reușit să-și revină, nu doar datorită eforturilor depuse de ea, cât și datorită implicării unui membru special al staff-ului său. Românca spune că principalul artizan al revenirii sale a fost Darren Cahill, care i-a fost alături în mare parte din acest an.

„A fost foarte greu la Roland Garros. Din punct de vedere emoțional, eram foarte jos și aveam nevoie de o pauză. Am luat o pauză de patru săptămâni, fără să pun mâna pe rachetă. Daren Cahill mi-a spus să fac asta. După patru zile mi s-a făcut dor de tenis și voiam să joc din nou. Dar mi-a spus că trebuie să stau liniștită”, spune Halep în interviul televizat.

Românca a acordat interviul după partida cu Marina Erakovic, din primul tur, când s-a impus cu scorul de 6-2, 3-0, după care adversara sa a abandonat.

Simona Halep continuă lupta la US Open în runda a doua, pe care o dispută, joi seara, urmând să o întâlnească pe ucraineanca Katerina Bondarenko (104 WTA).

 

Sursa: romanialibera.ro
Sursa foto:b365.ro
Sursa video: YouTube Daniel Radu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii