Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep a comentat gestul lui Bouchard şi ironia lui Dulgheru

ro

19 Apr, 2015 12:09 1889 Marime text
Simona Halep a taxat-o pe Eugenie Bouchard, după ce canadianca a refuzat să dea mâna cu Alexandra Dulgheru, la conferinţa de presă de dinaintea meciului de Fed Cup, Canada - România, informează România TV.

Simona Halep a plecat astăzi spre Stuttgart, unde săptămâna viitoare va debuta în sezonul pe zgură, ca a doua favorită a competiţiei care se desfăşoară în Germania. Aşteptată de ziarişti la Aeroportul Otopeni, Simona Halep a fost rugată să comenteze gestul lui Eugenie Bouchard, de a nu da mâna cu Alexandra Dulgheru, după tragerea la sorţi a meciurilor din Fed Cup.

„N-aş vrea să comentez acest gest, pentru că ţine de educaţia fiecăruia. Eu nu aş fi făcut niciodată aşa ceva, dar aşa este ea crescută, sau aşa este obişnuită şi trebuie să-i acceptăm atitudinea", a spus Simona Halep, potrivit Dolce Sport, citat de România TV.

Simona Halep a comentat și gestul ironic al Alexandrei Dulgheru, de la finalul meciului cu Eugenie Bouchard: „Am văzut. Chiar Alina Tecşor mi-a dat link-ul, să intru pe net să văd. A fost foarte bine gândită şi chiar amuzantă".


Sursa: România TV
Sursa foto: sportsudest.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii