Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Silviu Prigoana a revenit in PDL

ro

07 Sep, 2010 18:44 1525 Marime text
Deputatul Silviu Prigoana s-a inscris din nou in PDL, partid din care demisionase pe data de 1 iunie. Prigoana a explicat atunci ca a parasit partidul din cauza interdictiei impuse de conducerea formatiunii politice, care le interzicea membrilor acesteia sa fie, in acelasi timp, membri ai partidului si actionari la firme care au afaceri cu statul. Silviu Prigoana a mai precizat, atunci, ca ar fi demisionat si din Parlament, daca i s-ar fi impus sa aleaga intre calitatea de deputat si cea de actionar.

"Domnul Silviu Prigoana si-a facut reintrarea in partid ieri, alaltaieri, la organizatia sector 3 Bucuresti", a anuntat liderul deputatilor democrat-liberali, Mircea Toader, citat de Mediafax.

Mircea Toader a aratat ca l-a sustinut pe Prigoana sa reintre in partid si a apreciat ca revenirea sa este posibila, avand in vedere ca a demisonat din partid, nu a fost exclus. Toader a precizat si ca, dupa demisia din PDL, Silviu Prigoana a continuat sa participe ca independent la sedintele grupului parlamentar al democrat-liberalilor din Camera, Regulamentul Camerei permitand acest lucru.

Sursa: Hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii