Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Silvia Chifiriuc şi-a înmormântat ieri tatăl. I-a stat alături Petre Roman

ro

11 Nov, 2015 16:32 8622 Marime text
Haralambrie Chifiriuc, tatăl cântăreţei Silvia Chifiriuc și socrul fostului prim-ministru Petre Roman, a fost înmormântat ieri după-amiază. El locuia în satul Tudor Vladimirescu. Haralambrie Chifiriuc avea 68 de ani şi nu era cunoscut cu vreo boală şi a decedat „pe nepusă masă”, cum spun apropiaţii. Silvia Chifiriuc a ajuns într-un suflet acasă pentru a pregăti înmormântarea, în timp ce ginerele său, cam de aceeași vârstă cu socrul, a ajuns chiar când sicriul era scos în fața casei.
Mai toţi oamenii din sat l-au condus pe Haralambie Chifiriuc pe ultimul drum, sătenii având numai vorbe de bune despre acesta.
Silvia Chifiriuc a lăcrimat în mai multe rânduri, având-o în dreapta sa pe mama ei, iar în stânga pe soțul său, Petre Roman. Pe tot parcursul drumului sătenii care n-au participat la slujbă au ieșit la poartă să-l vadă pe Haralambie, dar și pe renumita fiică a acestuia, alături de soţul ei, Petre Roman. Silvia nu este singură la părinți, mai are un frate, care fiind însă plecat în Spania nu a putut veni acasă. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii