Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sile Cămătaru, scos din celula cu Sorin Oprescu şi dus în faţa judecătorilor

ro

10 Sep, 2015 12:44 4898 Marime text
 
Primarul Capitalei Sorin Oprescu împarte celula de la arestul Poliţiei Capitalei cu interlopul Sile Cămătaru şi teroristul Mohammad Munaf, condamnat în cazul răpirii celor trei jurnalişti români. 

Sile Cămătaru va fi implicat, astăzi, în două procese, potrivit România TV. La Judecătoria Sectorului 1, Sile Cămătaru este acuzat şi judecat de anchetatori că ar fi condus o reţea de prostituate de lux. Tot joi, mai mulţi locotenenţi de-ai săi vor fi audiaţi în acelaşi dosar.

Astăzi, la ora 11.00, a fost programat şi primul termen în care Sile Cămătaru şi Nuţu Cămătaru sunt acuzaţi că l-ar fi bătut pe unul dintre martorii din dosarul în care sunt judecaţi. Bărbatul agresat a declarat că s-a împăcat, între timp, cu fraţii Cămătaru, însă fapta rămâne şi cei doi vor fi judecaţi în continuare.

În dosarul în care fraţii Cămătaru sunt judecaţi pentru prostituţie, ei au fost reţinuţi în baza unor mandate valabile pentru 30 de zile şi sunt încarceraţi în arestul central al Poliţiei Cămătaru.

Sile Cămătaru se află în arestul central în aceeaşi celulă cu Sorin Oprescu şi teroristul Mohammad Munaf, condamnat la zece ani de închisoare în cazul răpirii jurnaliştilor în Irak.



Sursa text + foto: România TV

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii