Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update - Şi Elenei Băsescu i-au spart casa hoţii!

ro

28 Aug, 2015 08:20 2626 Marime text
 
Locuinţa Elenei Băsescu din centrul Capitalei a fost spartă de hoţi, săptămâna trecută, iar mezina fostului preşedinte a trecut prin momente teribile de spaima, spun cei de la wowbiz.ro.
Informaţiile au fost dezvăluite presei de apropiaţi Elenei Băsescu. Mezina fostului preşedinte locuieşte împreună cu soţul Bogdan Ionescu (zis şi “Syda”) şi cei doi copii în acea casă din 2012, după ce s-au căsătorit religios la Palatul Snagov. Conform procedurilor, Elena Băsescu şi soţul ei s-au deplasat la Secţia 1 Poliţie, unde au depus o plângere împotriva infractorilor. “Elena nu a vrut să facă mare vâlvă pe această tema, a preferat să facă totul cu discreţie”, susţin persoane apropiate fiicei fostului preşedinte.
Coincidenţa face că Elena Băsescu să fie călcată de hoţi în aceeaşi săptămâna în care şi casă Andreei Marin a fost spartă de indivizi necunoscuţi. "Zână" a fost "vizitată" de hoţi în seară de vineri spre sâmbătă, exact când se afla în avionul care o aducea din Turcia, iar soţul ei, Tuncay, era încă la cabinet. 

UPDATE, ora 9.30


Elena Băsescu a depus o plângere la secţia 1 de Poliţie, în care a reclamat faptul că din casă îi lipsesc mai multe bunuri, obiecte de îmbrăcăminte dar şi parfumuri.
Poliţiştii au făcut imediat cercetări la faţa locului şi au stabilit că persoana care a intrat a profitat de faptul că uşa apartamentului nu era încuiată a fost unul dintre paznicii complexului în care locuieşte fiica cea mică a fostului preşedinte.
În urma unor percheziţii la acesta acasă, au găsit şi bunurile furate din casa Elenei Băsescu. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.



sursa foto: catavencii.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii