Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Si-a transformat copiii in sclavi sexuali

ro

12 Jun, 2010 13:22 1235 Marime text

Un bucureştean acuzat că ar fi abuzat sexual de copiii săi şi de apropiaţi ai acestora a fost reţinut, ieri, de judiciariştii Secţiei 15, după ce fiica sa, în vârstă de 14 ani, a venit singură la poliţie şi a cerut ajutor.

Poliţiştii bucureşteni au avut de-a face cu un caz cutremurător. O fată în vârstă de 14 ani, din cartierul Berceni, a venit, cu două zile în urmă, la Secţia 15 şi a povestit că tatăl ei a abuzat-o sexual. În acest sens, minora a spus că nu mai are curaj să revină acasă şi i-a rugat pe anchetatori s-o ajute să ajungă într-un centru de plasament.

Poliţiştii au aflat că, atunci când venea beat acasă, bărbatul în vârstă de 38 de ani obişnuia să-l agreseze sexual şi pe fiul său de 11 ani, căruia îi făcea sex oral sau îi băga mâna în pantaloni. Mai mult decât atât, tatăl nu s-ar fi limitat doar la copiii lui, ci ar fi făcut sex şi cu un coleg de clasă al acestora, în vârstă de 12 ani. Fata a explicat că i-a povestit şi mamei despre derapajele sexuale ale părintelui, însă femeia a refuzat să-l denunţe pe motiv că "îl iubeşte".

Totodată, spun anchetatorii Secţiei 15, suspectul aducea acasă diverşi bărbaţi, cărora, după ce le promitea că le face cunoştinţă cu fiica lui, le făcea sex oral.
Presupusul pedofil a fost acuzat de corupţie sexuală şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, însă a fost eliberat din lipsă de probe.

Sursa: cancan.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii