Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Și-a făcut selfie cu teroristul din aeronava Egypt Air

ro

30 Mar, 2016 10:51 2374 Marime text
 
Un avion al companiei Egypt Air cu 62 de persoane la bord a fost deturnat pe aeroportul din Larnaca. Criza ostaticilor, care a durat peste cinci ore, a luat sfârșit după arestarea bărbatului care a deturnat avionul.
 
În timpul crizei ostaticilor, unul dintre pasagerii rămași în avion și-a făcut o poză cu atacatorul care amenința că se aruncă în aer, cu tot cu aeronavă, scrie Mirror.
 
Este vorba de un tânăr din Marea Britanie, în vârstă de 26 de ani, pe nume Ben Innes, care a fost unul dintre cei patru străini ținuți ostatici, împreună cu membri ai echipajului în timpul calvarului de șase ore de pe aeroportul din Cipru. Prietenii lui Innes au declarat presei că nu știu de ce Ben a făcut această fotografie, însă mama tânărului crede că nu fiul ei este cel care a avut inițiativa de a face o poză cu atacatorul.
 

"Nu vrem să comentăm ceva până când el nu ajunge acasă și este în siguranță. Tot ceea ce putem spune este că imaginea nu este în mod clar un selfie așa cum toată lumea a descris-o”, a spus mama băiatului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii