Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sfatul bătrânilor”, la Mihail Kogălniceanu (galerie foto)

ro

05 Jun, 2013 16:02 1812 Marime text
Primăria comunei Mihail Kogălniceanu organizează în această după amiază „Sfatul bătrânilor”. La eveniment sunt prezente mai mult de 50 de persoane, adică peste aşteptări.

De menţionat este că cei prezenţi sunt membrii fondatori, aceştia primind fiecare câte o insignă pe care este inscripţionat „Sfatul bătrânilor” şi „Primăria Mihail Kogălniceanu”, caiete şi pixuri personalizate. Acţiunea este deschisă tuturor celor care consideră că au ceva bun de spus.

Potrivit spuselor primarului comunei, Ancuţa Belu, Sfatul bătrânilor este organizat la iniţiativa unei persoane prezente, în această după amiază, la evenimentul organizat la sediul primăriei. Ancuţa Belu a declarat, de asemenea, că aceşti bătrâni sunt purtătorii de cuvânt ai localităţii, fiindcă ei pot trimite mesajele lor către trei generaţii: celor de-o vârstă cu ei, copiilor şi nepoţilor.

De precizat este că în cadrul Sfatului bătrânilor vor fi discutate o serie de proiecte pe cartiere, dar rezolvarea sau implementarea acestora va fi decisă în funcţie de votul bătrânilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii