Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sfarsit de saptamana plin pentru jandarmii din cadrul IJJ Constanta

ro

12 Aug, 2010 15:28 989 Marime text

Începând de astăzi şi până pe 15 august, peste 100 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, vor asigura măsurile de ordine publică la o serie de manifestări cultural-sportive în localităţile Constanţa, Mangalia şi Cernavodă.

În această perioadă, 50 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la activităţiile desfăşurate cu ocazia sărbătoririi Zilei Marinei, la Constanţa, 25 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la activităţiile desfăşurate cu ocazia „Festivalului Mangalia".

De mâine şi până pe 15 august, 10 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la activităţiile desfăşurate cu ocazia sărbătoririi Zilei oraşului Cernavodă.

Şi sâmbătă, 30 de jandarmi vor fi prezenţi în staţiunea Mamaia, la „Clubul Cristal", unde are loc concertul „Soundwave", de muzică electronică. Având în vedere această manifestare publică (implicând, conform organizatorilor, prezenţa a aproximativ 8.000 de persoane), pentru buna desfăşurare a evenimentelor, recomandăm publicului spectator să ţină cont de indicaţiile organizatorilor de evenimente şi de cele ale forţelor de ordine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii