Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesizări anonime privind integritatea morală din PSD Constanţa

ro

08 Sep, 2010 02:50 1767 Marime text

Pesediştii constănţeni au adoptat aseară şi raportul Comisiei Judeţene deArbitraj şi Integritate Morală a PSD Constanţa.

 

Preşedintele Comisiei, Petre Dinică, a declarat cu ocazia prezentăriiraportului structurii pe care o reprezintă că nu au fost semnalate probleme, cidoar nişte „sesizări anonime, care nu au fost luate în seamă pentru că nu s-auîncadrat în prevederile statutare". Social-democratul Dinică a propusintroducerea în statutul PSD a prevederii ca structura de Arbitraj şiIntegritate Morală să se poată sesiza din oficiu în cazul unor problemeesenţiale pentru partid.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 08 Sep, 2010 09:17 INTEGRITATEA MORALA a PSD-ului se refera si la schimbarea RELIGIEI ??? Mai exact, la SCHIMBAREA religiei ORTODOXE cu SECTA FRANCMASONICA din ROMANIA??? Secta numita MASONERIA ALBASTRA -POLITICA si MASONERIA KAKI-MILITARA ??? ADRIAN NASTASE si MIRCEA GEOANA sunt doi oameni politici foarte importanti ce au RENUNTAT la religia ORTODOXA in favoarea SECTEI RELIGIOASE MASONICE ALBASTRE-POLITICE, fiind MASONIZATI de Loje masonice din afara Romaniei. Ei mai pot fi considerati INTEGRI MORAL ??? Sigur ca NU . PSD-ul se afla in plina campanie de MASONIZARE realizata de ARMA PSIHOTRONICA ruseasca cumparata de oameni de afaceri foarte prosperi aflati in partidul aliat PNL. LIDERII de azi si de ieri ai acestor partide OPOZISTE ,sunt TICALOSII care si-au TRADAT RELIGIA ORTODOXA , tara ROMANIA si poporul roman...