Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul Administrare Spații Verzi Constanța se ocupă de pericolele din domeniul public, în urma codului galben

ro

29 Sep, 2017 17:09 1547 Marime text
Primăria Municipiului Constanța anunță că, urmare a avertizărilor meteorologice din ultimile 48 de ore, municipiul Constanța se află sub incidența codului galben de vânt.

În această perioadă, Serviciul Administrare Spații Verzi și echipajele de intervenție din teren au preluat permanent toate sesizările transmise de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Serviciul Dispecerat din cadrul Primăriei Municipiului Constanța în vederea degajării terenului din parcuri, zone publice, perimetrul asociațiilor de proprietari precum și a carosabilului de crengi și resturi vegetale rezultate de la arborii tăiați.

Până în prezent s-a intervenit pentru îndepărtarea a patru arbori care prezentau pericol iminent de prăbușire și la ridicarea a patru crengi de dimensiune foarte mare care au căzut din arborii de pe domeniul public.

”Facem precizarea că Serviciul Administrare Spații Verzi asigură și în continuare intervenția de urgență unde este cazul.
Rugăm populația, instituțiile publice și agenții economici să evite staționarea persoanelor și parcarea autoturismelor în preajma arborilor și să sesizeze Serviciului Administrare Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanța orice arbore cu pericol de prăbușire în vederea verificării și rezolvării cât mai urgente a situației din teren”, se arată în comunicatul oficial.


Telefoane de contact : 0241 488171 – Serviciul Administrare Spați Verzi și 0241 550055 – Serviciul Dispecerat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii