Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi comandat uciderea mai multor cetăţeni Sergiu Bahaian, condamnat azi de Tribunalul Constanţa la 16 ani de închisoare

ro

12 Mar, 2015 15:21 2288 Marime text
Sergiu Bahaian, cunoscutul regizor bucureştean, a fost condamnat azi de Tribunalul Constanţa la pedeapsa de 16 ani de închisoare.
El a fost găsit vinovat de constituire de grup infracţional organizat şi de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.
Bahaian a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Constanţa al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).
Conform unor surse, Sergiu Bahaian, Dan Negureanu, Nicolae Mîrşu, Gheorghe Tirean, Ion Bojin şi alţi trei bărbaţi, în perioada 2005 - 2007, ar fi cumpărat diverse bunuri (maşini, bărci, scule electrice) cu file de cec fără acoperire. În cauză, cei luaţi în colimator ar fi creat un prejudiciu de circa 2 milioane de lei.
Amintim că într-un alt dosar Sergiu Băhăian a fost condamnat la peste 20 de ani de detenţie, pentru că ar fi comandat uciderea mai multor cetăţeni din Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii