Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serghei Novikov, presedintele Federatie Internationale de Unifight, in Romania

ro

09 Jul, 2010 02:38 1767 Marime text

Vicserghei_novikov.jpgepreşedintele Comitetului Olimpic din Rusia, preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Unifight şi multiplu campion olimpic de judo, Serghei Novikov, se află în România, unde efectuează o vizită la invitaţia Federaţiei Române de Unifight.

Novikov a fost invitat pentru a discuta şi a semna protocolul organizării Campionatului Mondial de Unifight 2010 în România. Competiţia va avea loc, cel mai probabil, în perioada 24-27 noiembrie, în Capitală, la pavilionul Central al Romexpo. Duminică, de la ora 14.00, la hotelul Amfiteatru din staţiunea Olimp, va avea loc o conferinţă de presă, organizată de Federaţia Rmână de Unifight, conferinţă în cadrul căreia Novikov îşi va împărtăşi impresiile despre România şi va discuta despre şansele ţării noastre de a găzdui Campionatul Mondial Unifight în 2010. „Eveniment unic în România în ultimii 30 de ani, organizarea acestui
Campionat Mondial, la care vor participa sportivi din structurile civile
şi militare prestigioase a peste 25 de ţări atrage, reprezintă recunoaşterea nu
numai a rezultatelor sportive obţinute de români la Unifight, ci şi a
capacităţii României de a organiza un eveniment de asemenea amploare”, a precizat purtătorul de cuvânt al Federaţiei Române de Unifight, Simona Niculescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii