Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şerban Huidu, în comă la un spital din Austria

ro

29 Dec, 2010 23:24 1460 Marime text

Şerban Huidu, unul dintre cei doi prezentatori ai emisiunii 'Cronica Cârcotaşilor' a fost transportat de urgenţă la spital, după ce a suferit miercuri un accident la schi, în staţiunea montană Innsbruck din Austria.

Huidu se află la această oră în comă în Austria în urma unui accident survenit în timp ce schia. Vedeta de televiziune este acum sub îngrijirea medicilor care, potrivit Magdei Istrate, PR-ul postului Prima TV, i-au indus starea de comă pentru a putea face investigaţiile medicale necesare.

"Da, este adevărat, Şerban Huidu a avut un accident la schi. Tragedia s-a petrecut în această seară. Starea de comă i-a fost indusă de medici pentru a putea face investigaţiile necesare. Aşteptăm ca în această dimineaţă să aflăm cum se simte de la soţia lui, pentru a face publică informaţia cu privire la starea sa de sănătate", a declarat pentru adevarul.ro Magda Istrate.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ego 30 Dec, 2010 00:13 Din pacate luna decembrie este o luna care aduce ghinioane,cel putin asa am observat eu... Insanatosire grabnica !